سایت آکادمی رادیب

آموزش نصب افزونه وردپرس از طریق پیشخوان و هاست

آموزش نصب افزونه وردپرس از طریق پیشخوان و هاست

هادی قربانی
زمان انتشار دوره : ۱۳۹۷/۸/۱۴

هادی قربانی هستم یک توسعه دهنده و عاشق وب . یکی از دلایلی که در سایت کمپ تاتس فیلم آموزشی تولید می کنم که میشه گفت مهم ترین دلیل اینه که در سطح وب فارسی آموزش های زیادی هست که هر کسی میخره ازشون راضی نیست. افراد بی تجربه میان یه سری موارد رو الکی میگن و خدا تومن از مردم که واقعا نمیدونن این پول رو از کجا آورده تا بتونه این دوره ها رو بخره میگیرن. آموزش هایی که تولید می کنم تضمین صد در صد میدم که هر کسی ببینه کاملا رضایت کامل خواهد داشت. من شیوه تدریس خودم رو دارم و به نحوی مباحث رو ارائه میدم که هر کسی حتی اگر تو زمینه های مورد نظر چیزی هم بلد نباشه کلیه موارد رو به طور کامل یک بار برای همیشه یاد بگیره.

افراد با استعداد و کسانی که پشتکار خوبی دارن رو خیلی دوست دارم و تا جایی که بتونم بهشون در زمینه هایی که تجربه دارم کمک میکنم تا به چیزی که می خوان برسن. 

دست آورد های هادی قربانی

- مدیر و موسس جامعه وبدونی

- مدیر و موسس وبدونی مارکت

- مدیر و موسسه کمپ تاتس سایت آموزش انلاین

- راه اندازی بیش از 5 هزار سایت

- پشتیبانی بیش از 4 هزار سایت مختلف

- تاسیس وب سایت بیگ تم ( تو زمینه کاری خودش اول بود ) که به فرد دیگری واگذار شد

- تاسیس سایت دیجی وردپرس یکی از مراجع حرفه ای وردپرس در ایران

- ارائه بیش از هزاران مقاله در زمینه های مختلف

- تسلط به زبان HTML و HTML5

- تسلط به CSS و CSS3

- تسلط به زبان php

- تسلط به جی کوئری و آجاکس

- تسلط در طراحی قالب های وردپرس

- تسلط در طراحی سیستم های حرفه ای تحت وب

- ارائه آموزش خصوصی به بیش از 1000 نفر

- سئو و بهینه سازی چنیدن وب سایت بزرگ و کوچک

- آشنایی کامل و تسلط به ابزار ها و سیستم های مختلف گوگل

- مشاوره سئو به بیش از هزار سایت و کسب و کار های اینترنتی

- مشاوره راه اندازی کسب و کار اینترنتی

- و بسیاری موارد دیگه که اگه بنویسم تموم نمیشه ... :)

مواردی که دوس دارم دائما باهاشون سر و کله بزنم:

- توسعه دهنده وب 

- طراحی وب سایت های حرفه ای 

- وردپرس ( یه زمونی هم خورد و خوراک و خواب و همه چیم شده بود وردپرس )

- سئو ( زمینه ای هست که تخصص زیادی بدست آوردم و تسلط کامل دارم بهش )

- فریم ورک سیمفونی ( در عرض 1 ماه بهش مسلط شدم سیستم قدرتمندی هست )

- برنامه نویسی به زبان های مختلف

- تبدیل جامعه وبدونی به بزرگترین برند کسب و کار اینترنتی و کار آفرینی

- تبدیل کمپ تاتس به بزرگترین بزند آموزش انلاین در ایران و خاورمیانه

- تبدیل وبدونی مارکت به بزرگترین و برند و بازار فایل های دیجیتال

- و ...

یه سری مواردی هم هست که متاسفانه به دلیل سو استفاده برخی افراد سودجو اینجا اسمی ازشون نمیبرم. ولی بهتون قول میدم هر سرویسی و دست آورد و حتی علایقی که داشتم رو اینجا براتون بنویسم.

آموزش نصب افزونه وردپرس دارای دو روش نصب از طریق پیشخوان و مدیریت وردپرس و نصب از طریق هاست می باشد. در این سری آموزش وردپرس ما برای نصب پلاگین وردپرس هر دو روش رو به طور کامل توضیح خواهیم داد. با ما همراه باشید تا در کمتر از چند دقیقه افزونه های مورد نظر را روی سایت وردپرس نصب کنیم.

نصب افزونه وردپرس از طریق مدیریت و هاست

عملیات مربوط به نصب افزونه ها همچون نصب قالب وردپرس بسیار ساده می باشد. برخی مواقع یک سری مشکلات خاص برای مدیران سایت ها پیش میاد که افزونه روی سایت اونها نصب نمیشه. ما سعی می کنیم به خطا های موجود و رایج در زمان نصب افزونه اشاره کنیم تا شما بتونید به راحتی هر نوع افزونه و پلاگین رایگان و غیر رایگان را روی سایت خودتون نصب کنید.

آموزش نصب افزونه وردپرس

نصب افزونه از طریق مدیریت و پیشخوان وردپرس

برای شروع کار باید افزونه ای که قصد نصب اون رو دارید به صورت Zip شده در اختیار داشته باشید. ( حتما باید زیپ باشد ). برای نصب از طریق مدیریت وارد پیشخوان وردپرس شده و از طریق گزینه پلاگین ها » افزودن وارد بخش مربوط به نصب افزونه ها بشید. در پنجره ای که برای شما باز شده است برخی افزونه های محبوب و پرکاربرد وردپرس را مشاهده خواهید کرد. اگر می خواهید افزونه رایگانی را نصب کنید که در مخزن وردپرس موجود هست می توانید با استفاده فرم جستوجو که در سمت چپ بالای افزونه های پرکاربرد قرار داده نام افزونه را وارد کرده تا افزونه مورد نظر برای شما نمایش داده بشه. در این صورت با کلیک روی دکمه نصب در کنار نام افزونه , افزونه مورد نظر برای شما نصب خواهد شد و بعد از نصب باید روی دکمه فعال کردن کلیک کنید.

نصب افزونه وردپرس از طریق پیشخوان و هاست

برای نصب افزونه سفارشی و دلخواه که به صورت زیپ شده در اختیار دارید. در بالای صفحه روی دکمه بارگذاری افزونه کلیک کنید. در بخشی که نمایش داده میشه براتون روی دکمه choose file کلیک کرده و فایل زیپ مربوط به افزونه خودتون رو انتخاب کنید تا روی وردپرس آپلود و نصب بشه. بعد از نصب گزارش بارگذاری و وارد شدن افزونه شما به لیست افزونه های موجود نمایش داده میشه که در پایین گزینه مربوط به فعال کردن افزونه برای شما نمایش داده میشه. با کلیک روی گزینه فعال کردن افزونه روی سایت شما فعال خواهد شد.

نصب پلاگین های وردپرس از طریق هاست

شاید به هر دلیل مجبو باشید افزونه مورد نظر خودتون رو از طریق هاست نصب کنید. فرقی نمی کنید بخواهید افزونه وردپرس را روی هاست cpnnel / direct admin / local host / web iste panel و .... نصب کنید. در همه موارد نصب به یک شکل خواهد بود. برای شروع کار باز هم باید فایل زیپ افزونه رو داشته باشید. و سپس داخل هاست خودتون وارد مسیر public_html/wp-content/plugins بشید. کلیه افزونه های نصب شده روی سایت شما در این پوشه قرار دارن.

حالا باید فایل افزونه رو داخل این پوشه آپلود کنیم. گزینه مربوط به آپلود فایل در هاست های مختلف میتونه متفاوت باشه. مثلا در هاست سی پنل در بالای صفحه گزینه ای به نام upload وجود داره. ( مثلا در لوکال هاست نیاز به آپلود نیست و فقط کافیه فایل افزونه داخل مسیر مشخص شده کپی بشه.) خب بعد از آپلو فایل افزونه داخل پوشه plugins باید فایل رو از حالت زیپ خارج کنید. بعد از خارج کردن فایل از حالت زیپ. کار ما داخل هاست تموم میشه. حالا باید وارد مدیریت وردپرس شده و به بخش افزونه ها » افزونه های نصب شده مراجعه کنید. در این بخش خواهید دید که افزونه مورد نظر شما که از رطیق هاست آپلود کردید در بین افزونه ها موجود هست و کافیه روی گزینه فعال کردن کلیک کنید تا افزونه روی وردپرس شما فعال لشه.

به همین راحتی موفق شدیم با استفاده از هر دو روش نصب افزونه رو انجام داده و روی سایت فعالشون کنیم.

برخی خطاهای رایج که در زمان نصب افزونه ممکن است برای شما نیز پیش بیاید را در ادامه لیست کرده و نحوه رفع مشکل را مشخص کردیم.

خطاهای رایج هنگام نصب افزونه های وردپرس

این بسته header معتبر ندارد : ممکن است فایلی که در حال نصب آن هستید افزونه نباشد. یا پکیجی از یک افزونه باشد که چند پوشه تو در تو دارد. باید ابتدا فایل افزونه رو روی سیستم خودتون از حالت زیپ خارج کرده و داخل اون فقط فایل یا پوشه مربوط به خود افزونه رو زیپ کرده و اقدام به نصبش کنید. برخی مواقع برخی افزونه ها همراه با یک سری فایل های جانبی ارائه میشه به همین دلیل داخل فایل زیپ ممکن است چند پوشه و فایل مختلف وجود داشته باشه. در این صورت به شکلی که گفته شد فایل رو از زیپ خارج کرده و فقط پوشه مربوط به افزونه رو برای آپلود و نصب زیپ کنید.

نصب شکست خورد: دریافت انجام نشد. curl error 60: ssl certificate problem: self signed certificate : این خطا ممکن است به دلیل مشکلات ssl یا همون https باشه که روی سایتتون نصب هست. برای رفع این مشکل باید بررسی کنید که ایا ssl شما مشکل دارد یا نه.

نصب شکست خورد: نمی‌توان پوشه‌ی جدید ساخت : این خطا در زمان نصب افزونه یکی از خطاها و ارورهای رایج هست که کاربران زیادی باهاش رو به رو میشن. دلیل این خطا ممکن است به دلیل حد دسترسی پوشه های داخل هاست شما باشد. در این صورت باشد وارد هاستتون شده و به مسیر مربوط به پلاگین ها مراجلعه کنید. داخل هاست وارد پوشه wp-content شده و پرمیژن ( حد دسترسی ) پوشه plugins رو روی 777 تنظم کنید و مجددا برای نصب اقدام کنید.

نصب شکست خورد پوشه ی هدف از قبل موجود است : این خطا زمانی رخ میدهد که یک پوشه همنام با افزونه ای که نصب میکنید داخل هاستتون موجود هست. اگر افزونه قبلا نصب شده دیگری نیازی به نصب کردن افزونه نیست. یا اگر فکر می کنید پوشه مورد نظر اشتباهی در اون مسیر قرار گرفته می تونید وارد هاست شده و در مسیر wp-content/plugins پوشه مورد نظر حذف کرده و مجددا اقدام به نصب پلاگین وردپرس خود کنید.

این بسته نمی‌تواند نصب شود. هیچ افزونه‌ی معتبری یافت نشد : این خطا شبیه به خطای گزینه اول هست که دلیلش همون میتونه باشه.

افزونه هنگام فعال شدن٬ N نویسه از یک خروجی غیرمنتظره تولید کرد. اگر با پیغام خطای “headers already sent”٬ مشکلات مربوط به خوراک و یا مسائل دیگر مواجه شدید سعی کنید افزونه را غیرفعال یا حذف کنید : خطای رایج دیگری که خیلی ها باهاش رو به رو هستن این خطا هست. دلیل رخ دادن این خطا وجود تداخل بین افزونه ها یا قالب سایت و یا حتی وردپرس هست. ممکن است افزونه ای که نصب می کنید با یکی از افزونه هایی که از قبل نصب هست روی وردپرس شما یا قالب سایت تداخلی داشته باشه. در این صورت شما برای رفع مشکل ابتدا باید کل افزونه ها موجود روی وردپرس خود را غیر فعال کرده و تنها افزونه ای که نصب کرده بودید رو بزارید بمونه اگر باز مشکل وجود داشت یعنی ممکنه تداخل با قالب باشه که در این صورت هم باید یکی از قالب های پیش فرض وردپرس رو فعال کرده و مجددا افزونه را فعال کنید. اگر مشکل رفع شد مشخص میشه که دلیل چی بوده. اما اگر درست نشد یعنی افزونه شما دارای مشکل هست و باید دنبال افزونه دیگری باشید.

برای یادگیری کامل وردپرس: دوره آموزش 0 تا 100 کار با وردپرس را مشاهده کنید.

منبع : آکادمی رادیب

0 دیدگاه برای این آموزش ثبت شده است

آواتار
برای ثبت دیدگاه باید شوید.

هادی قربانی این آیتم را پشتیبانی میکند

دارای پشتیبانی

حداقل و حداکثر زمان پاسخگویی 1 الی 2 روز کاری میباشد.

توجه داشته باشید

راه ارتباطی برای پشتیبانی محصولات از طریق سیستم تیکتینگ آکادمی رادیب می باشد

مواردی که لازم است بدانید:

  • پاسخگویی به سوالات قبل از خرید در بخش دیدگاهها
  • پاسخگویی به سوالات و مشکلات بعد از خرید از طریق تیکت
  • تنها مواردی که مربوط به محصول خریداری شده است شامل پشتیبانی می باشد
  • ارائه بروزرسانی های رایگان در صورت وجود

مواردی که شامل پشتیبانی نمی شود:

  • آموزش اختصاصی مباحث.
  • آموزش های جانبی مربوط به دوره خریداری شده.

شرایط و قوانین را حتما مطالعه کنید.

سرفصلی برای این محصول ایجاد نشده است
توسط
توسط
توسط
توسط
توسط