هادی قربانی
هادی قربانی هستم یک توسعه دهنده و عاشق وب . یکی از دلایلی که در سایت کمپ تاتس فیلم آموزشی تولید می کنم که میشه گفت مهم ترین دلیل اینه که در سطح وب فارسی آموزش های زیادی هست که هر کسی میخره ازشون راضی نیست. افراد بی تجربه میان یه سری موارد رو الکی میگن و خدا تومن از مردم که واقعا نمیدونن این پول رو از کجا آورده تا بتونه این دوره ها رو بخره میگیرن. آموزش هایی که تولید می کنم تضمین صد در صد میدم که هر کسی ببینه کاملا رضایت کامل خواهد داشت. من شیوه تدریس خودم رو دارم و به نحوی مباحث رو ارائه میدم که هر کسی حتی اگر تو زمینه های مورد نظر چیزی هم بلد نباشه کلیه موارد رو به طور کامل یک بار برای همیشه یاد بگیره.
افراد با استعداد و کسانی که پشتکار خوبی دارن رو خیلی دوست دارم و تا جایی که بتونم بهشون در زمینه هایی که تجربه دارم کمک میکنم تا به چیزی که می خوان برسن.
دست آورد های هادی قربانی
- مدیر و موسس جامعه وبدونی
- مدیر و موسس وبدونی مارکت
- مدیر و موسسه کمپ تاتس سایت آموزش انلاین
- راه اندازی بیش از 5 هزار سایت
- پشتیبانی بیش از 4 هزار سایت مختلف
- تاسیس وب سایت بیگ تم ( تو زمینه کاری خودش اول بود ) که به فرد دیگری واگذار شد
- تاسیس سایت دیجی وردپرس یکی از مراجع حرفه ای وردپرس در ایران
- ارائه بیش از هزاران مقاله در زمینه های مختلف
- تسلط به زبان HTML و HTML5
- تسلط به CSS و CSS3
- تسلط به زبان php
- تسلط به جی کوئری و آجاکس
- تسلط در طراحی قالب های وردپرس
- تسلط در طراحی سیستم های حرفه ای تحت وب
- ارائه آموزش خصوصی به بیش از 1000 نفر
- سئو و بهینه سازی چنیدن وب سایت بزرگ و کوچک
- آشنایی کامل و تسلط به ابزار ها و سیستم های مختلف گوگل
- مشاوره سئو به بیش از هزار سایت و کسب و کار های اینترنتی
- مشاوره راه اندازی کسب و کار اینترنتی
- و بسیاری موارد دیگه که اگه بنویسم تموم نمیشه ... :)
مواردی که دوس دارم دائما باهاشون سر و کله بزنم:
- توسعه دهنده وب
- طراحی وب سایت های حرفه ای
- وردپرس ( یه زمونی هم خورد و خوراک و خواب و همه چیم شده بود وردپرس )
- سئو ( زمینه ای هست که تخصص زیادی بدست آوردم و تسلط کامل دارم بهش )
- فریم ورک سیمفونی ( در عرض 1 ماه بهش مسلط شدم سیستم قدرتمندی هست )
- برنامه نویسی به زبان های مختلف
- تبدیل جامعه وبدونی به بزرگترین برند کسب و کار اینترنتی و کار آفرینی
- تبدیل کمپ تاتس به بزرگترین بزند آموزش انلاین در ایران و خاورمیانه
- تبدیل وبدونی مارکت به بزرگترین و برند و بازار فایل های دیجیتال
- و ...
یه سری مواردی هم هست که متاسفانه به دلیل سو استفاده برخی افراد سودجو اینجا اسمی ازشون نمیبرم. ولی بهتون قول میدم هر سرویسی و دست آورد و حتی علایقی که داشتم رو اینجا براتون بنویسم.
آموزش نصب قالب وردپرس موضوع بخش دیگری از سری آموزش وردپرس در وب سایت آکادمی رادیب می باشد. در این دوره آموزش نحوه راه اندازی و نصب پوسته وردپرس رو وردپرس رو به صورت قدم به قدم پیش خواهیم رفت. برای نصب قالب دو روش وجود داره که ما در این بخش هر دو روش رو به طور کامل توضیح میدیم.
نصب قالب وردپرس از طریق پیشخوان و هاست
روش هایی که برای نصب کردن قالب های وردپرس وجود داره یکی نصب از طریق پیشخوان و مدیریت خود وردپرس هست و یکی هم از طریق هاست. اینکه چرا لازمه هر دو روش نصب کردن قالب روی وردپرس رو یاد بگرید برای این هست که برخی مواقع ممکنه در روش نصب از طریق مدیریت وردپرس مشکلی پیش بیاد که این مشکل اکثرا و با جرات میشه گفت ممکنه تا 90 درصد پیش بیاد. که اونم دلایل خاص خودش داره و به اونها هم اشاره خواهیم کرد.
برخی دلایل وجود مشکل هنگام نصب قالب از طریق پیشخوان وردپرس
بالا بودن حجم قالب و پایین بودن حجم آپلود : یکی از عمده مشکلات مربوط به این روش این هستش که حجم قالب مورد نظر شما بالا باشه ولی مقدار حجمی که قادر هستید روی وردپرس خود آپلود کنید کمتر از اون باشه. در این روش شما اخطار افزایش حجم فایل رو خواهید گرفت و حتی ممکنه خطا رو مشاهده نکرده و صفحه سفید وردپرس رو مشاهده کنید.
طولانی شدن زمان آپلود قالب : یکی دیگر از مشکلات میتونه محدودیت تایم اوت هاست و سرور شما باشه. فرض کنید شما باید در کمتر از 1 دقیقه قالب رو آپلود کنید. در این صورت اگر سرعت اینترنت شما پایین باشه یا به هر دلیل تایم آپلود شدن قالب روی وردپرس طولانی بشه ارور مربوط به محدودیت زمان رو دریافت می کنید.
برخی مواقع مشخص نیست چرا نمیشه قالب وردپرس رو نصب کرد: یکی از مواردی که در بیشتر مواقع رخ میده این هست که دلیل خاصی وجود نداره . یعنی مشکل در پشت پرده رخ میده و ما متوجه نمیشیم که دلیل این ارور و عدم نصب قالب روی وردپرس چیه. اکثر کاربران موقع نصب پوسته وردپرس با این نوع خطا برخورد می کنن که در این حالت لازمه قالب از طریق هاست نصب بشه.
نصب قالب وردپرس از طریق مدیریت وردپرس
برای نصب پوسته های وردپرس از طریق پیشخوان ( مدیریت وردپرس ) شما باید فایل قالب رو به صورت زیپ شده در اختیار داشته باشید. در این روش شما باید توجه کنید که فایل قالب فقط یک پوشه هست که داخل یه فایل زیپ قرار میگیره. خب با در اختیار داشتن فایل قالب به صورت زیپ میریم سراغ نصب قالب. در مدیریت وردپرس گزینه وجود داره به نام نمایش باید وارد مسیر نمایش » پوسته ها بشید. در این بخش کلیه قالب هایی که روی وردپرس شما نصب هست رو میبینید. به صورت پیش فرض روی وردپرس 3 قالب وجود داره. که نام سه سال اخیر هست مثلا 2016 / 2017 و ... البته به صورت حروف. به صورت پیش فرض یکی از این پوسته های وردپرس روی سایت شما فعاله.
برای آپلود قالب خود همون طور که در تصویر بالا مشاهده می کنید باید بالای صفحه روی گزینه افزونه پوسته تازه و یا پاییت قالب های پیش فرض روی افزودن پوسته جدید که علامت + داخلش هست کلیک کنید. با کلیک روی این گزینه ها وارد صفحه ای میشید که قالب رایگان وردپرس رو میتونید اونجا ببینید . توجه داشته باشی این پوسته ها اکثرا انگلیسی هستن و خیلی ساده. حالا باز در بالای صفحه روی گزینه بارگذاری پوسته کلیک کنید.
روی دکمه choose file کلیک کرده و فایل قالب وردپرس خودتون رو که صورت زیپ هست انتخاب کنید. در این بخش هم اشاره شده ( اگر پوستهای در ساختار فشرده (zip) دارید٬ میتوانید با بارگذاری آن در این بخش٬ آنرا نصب کنید. ).
بعد از انتخاب فایل قالب روی دکمه هم اکنون نصب کن کلیک کنید تا مراحل نصب شروع بشه. اگه هیچ مشکلی پیش نیاد مراحل نصب به خوبی انجام میشه و گزارش آپلود و نصب قالب برای شما نمایش داده میشه. بعد از اپلود شدن قالب پایین گزینه هایی که مربوط به گذارش آپلود فایل هست دو گزینه ظاهر میشه برای شما به اسم فعال کردن / پیشنمایش که با کلیک روی گزینه فعال کردن قالب شما فعال خواهد شد. اکنون قالب روی وردپرس نصب شده و می توانید از قالب خودت استفاده کنید.
نصب قالب از طریق هاست
برای نصب قالب وردپرس از طریق هاست شما باید مثل روش قبل فایل زیپ قالب رو در اختیار داشته باشید. وارد هاستتون بشید و در داخل هاست به مسیر public_html/wp-content/theme برید. شما هر قالبی روی وردپرس نصب کرده باشید در این پوشه قرار خواهند گرفت. به صورت پیش فرض در این مسیر چند پوشه هست که مربوط به فایل های نصب شده روی وردپرس شما می باشد.
وقتی وارد پوشه themes شدید. نستگی به هاستی که در حال استفاده از اوه هستید روی دکمه آپلود کلیک کرده و در صفحه ای که از شما خواسته میشه تا فایل قالب رو انتخاب کنید. فایل زیپ مربوط به پوسته وردپرس خودتون رو انتخاب کنید تا روی هاست آپلود بشه. بعد از اینکه فایل به طور کامل آپلود شد داخل پوشه theme شما یک فایل زیپ که همون فایل قالب خودتون هست اضافه میشه. حالا باید این فایل زیپ رو از حالن ZIP خارج کنید. خارج کردن فایل از حالت زیپ در هاست های مختلف کمی متفاوت می باشد. مثلا در هاست سی پنل کافیست روی فایل زیپ یک بار کلیک کرد و در بالا صفحه بیش ابزارها و منوهایی که وجود داره روی گزینه Extract کلیک کنید. در هاست دایرکت ادمین روبه روی فایل زیپ یک گزینه به نام extract وجود دارد که باید روی اون کلیک بشه. خب فایل رو از حالت زیپ باید حتما خارج کنید.
بعد از خارج شدن فایل قالب از حالت زیپ شما داخل پوشه theme پوشه مربوط به قالب خودتون رو باید ببینید. حالا می تونید فایل زیپ رو حذف کنید چون ما فقط به پوشه ای که اکسترکت کردیم نیاز داریم. بعدش باید وارد مدیریت وردپرس بشید و به بخش نمایش » پوسته ها برید. در این بخش نام و تصویر مربوط به قالبی که از طریق هاست اپلود کردید رو مشاهده خواهید کرد. اشاره گر موس رو روی تصویر مربوط به قالب مورد نظر ببرید دکمه نصب بهتون نمایش داده میشه که با کلیک روی نصب قالب روی وردپرس شما فعال خواهد شد.
برای نصب قالب وردپرس این دو روش رو داشتیم که به راحتی موفق شدیم با استفاده از هر دو روش قالب مورد نظر رو روی سایت وردپرس نصب کنیم. در ادامه برخی از خطا هایی که کاربران با اونها مواجه میشن و نحوه رفع مشکل رو قرار میدیم که اگر این موارد برای شما پیش اومد بتونید این مشکلات رو رفع کنید.
خطاهای رایج زمان نصب قالب وردپرس
برخی از رایج ترین خطا ها می توانه چند گزینه زیر باشه. لینک مربوط به نحوه رفع هر کدوم از این خطا ها رو به روی اونها قرار داده شده.
- این بسته نمیتواند نصب شود. پرونده style.css در این پوسته موجود نیست.
- خطای Fatal error: Call to undefined function jdate()
- خطاهای مربوط Fatal error: Call to undefined function
- خطای Fatal error: Out of memory (allocated 30670848) (tried to allocate 85 bytes) in
- خطای Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in
در صورتی مشکل دیگری در نصب قالب وردپرس روی وردپرس دارید می توانید از طریق دیدگاههای همین آموزش مطرح کنید تا پاسخگوی مشکلات شما باشیم.
برای یادگیری کامل وردپرس دوره: آموزش کامل کار با وردپرس رو مشاهده کنید
منبع: آکادمی رادیب
0 دیدگاه برای این آموزش ثبت شده است
هادی قربانی این آیتم را پشتیبانی میکند
دارای پشتیبانیحداقل و حداکثر زمان پاسخگویی 1 الی 2 روز کاری میباشد.
توجه داشته باشید
راه ارتباطی برای پشتیبانی محصولات از طریق سیستم تیکتینگ آکادمی رادیب می باشد
مواردی که لازم است بدانید:
- پاسخگویی به سوالات قبل از خرید در بخش دیدگاهها
- پاسخگویی به سوالات و مشکلات بعد از خرید از طریق تیکت
- تنها مواردی که مربوط به محصول خریداری شده است شامل پشتیبانی می باشد
- ارائه بروزرسانی های رایگان در صورت وجود
مواردی که شامل پشتیبانی نمی شود:
- آموزش اختصاصی مباحث.
- آموزش های جانبی مربوط به دوره خریداری شده.
شرایط و قوانین را حتما مطالعه کنید.
این محصول رایگان است
مدرس دوره | هادی قربانی |
شناسه دوره | RDA-24 |
حجم آموزش | 115 MB |
قیمت آموزش | 0 تومان |
کیفیت عالی | بله |
سطح آموزش | فوق حرفه ای |
زمان آموزش | 27 دقیقه |
کل بازدید | 28 |
برچسب ها | کاربردی |
برای راهنمایی بیشتر، کلیک کنید