بهترین وب سایت ها برای فریلنسرها برای فرصت های کاری در سال 2024

بهترین وب سایت ها برای فریلنسرها برای فرصت های کاری در سال 2024

فریلنسینگ یکی از پر هیاهوترین مشاغل در دنیای دیجیتال امروزی است. چه کسی است که دوست نداشته باشد  که از خانه کار کند، مشتریان را پیدا کند و پروژه مورد علاقه خود را اجرا کند؟ خوب، تقریباً همه ما!

وقت آن است که با روزهایی که مجبور بودید ساعت 8 صبح به دفتر کار برسید خداحافظی کنید و سپس تمام روز منتظر بمانید تا شیفت کاری شما تمام شود!

مطالعه اخیر فوربس نشان می دهد که ایالات متحده در حال حاضر 73.3 میلیون فریلنسر دارد و این تعداد در سال 2028 به 90 میلیون نفر خواهد رسید!

اگر می خواهید یک شغل آزاد خوب پیدا کنید و پول خوبی به دست آورید، ما اینجا هستیم تا همه نگرانی های شما را رها کنیم! در این وبلاگ در مجله رادیب، ما 20 تا از بهترین وب سایت های مستقل را که می توانید برای ارتقاء سطح شغلی و درآمد خود در نظر بگیرید، لیست می کنیم، بله هر دو هم زمان هم ارتقا شغلی و هم درآمد!

چگونه بهترین وب سایت فریلنسری را برای کار آنلاین انتخاب کنیم؟


قبل از شروع ، بیایید عواملی را که باید هنگام انتخاب بهترین وب سایت برای فریلنسرها در نظر بگیریم، بدانیم. همانطور که میدانید باید موردی را که به درستی با نیازهای شما مطابقت دارد در نظر بگیرید.

 

استفاده آسان: وب‌سایت‌های فریلنسری را انتخاب کنید که به راحتی قابل استفاده هستند و رابط کاربری بسیار حرفه ای اما راحتی دارند. به این ترتیب، می توانید به راحتی برای شغل مورد نظرتان درخواست دهید، مشتریان را مدیریت کنید و کارهای بیشتری انجام دهید.

فرصت های شغلی گسترده: معمولاً اگر برای فرصت ها به صورت عمده درخواست می دهید! به دنبال بهترین پلتفرم های فریلنسینگ باشید که چندین شغل و پروژه در زمینه اصلی به شما ارائه می دهند.

کارمزد و پرداخت: هر سایت ساختار هزینه متفاوتی دارد. مطمئن شوید که آن را با دقت بررسی کرده اید. در نهایت، این چیزها بر درآمد کلی شما تأثیر می گذارد.

علاوه بر این، چه گزینه های پرداخت و برداشت در این وبسایت ها در دسترس است؟ با توجه به اینکه بعضی از وبسایت ها به مشتریان ایرانی سرویس ارائه نمی کنند، لازم است همه موارد معرفی شده توسط مجله رادیب را به دقت بررسی کنید.

فاکتورهای بسیار بیشتری برای فهرست کردن وجود دارد. با این حال، این موارد برای کمک به شما در تصمیم گیری خوب و آگاهانه کافی هستند.

 

رونمایی از 20 بهترین وب سایت فریلنسری برای یافتن کار


هر بخش شغلی امکانات بی حد و حصری دارد، و باید از فریلنسینگ صرف نظر کنیم؟ مطلقا نه! شما فرصتی برای کاوش کامل دارید. طراح، توسعه دهنده، نویسنده یا هر شغل دیگری باشید. بهترین پلتفرم های فریلنسینگ برای شما باز است!

اما قبل از اینکه این 20 وبسایت بین المللی را معرفی کنیم، دو وبسایت فریلنسری که زیر مجموعه خود گروه رادیب است را به شما معرفی میکنیم که می توانید در آن کسب درآمد کنید. 

  • اگر طراح وبسایت هستید
  • اگر برنامه نویس هستید
  • اگر طراح گرافیک هستید
  • اگر عکاس هستید
  • اگر تدوین گر هستید

وبسایت فایل مارکت رادیب، یک پلتفرم برای فروش فایل های شماست با کمترین کارمزد، و تبلیغات متداوم روی محصولات شما. الان که این مقاله ثبت می شود، فایل مارکت رادیب بیش از 8100 فروش موفق برای طراحان و برنامه نویسان انجام داده است ان هم فقط طی 2 سال. پس این فرصت طلایی در اختیار شماست تا شما هم از فایل مارکت رادیب کسب درآمد کنید.  برای ثبت نام رایگان فقط کافی ست روی این لینک کلیک کنید.

برای ثبت نام و شروع کسب درآمد در فایل مارکت رادیب کلیک کنید

  • اگر معلم هستید
  • اگر تولید کننده محتوا هستید
  • اگر آموزش صوتی ارائه می کنید
  • اگر آموزش تصویری ضبط می کنید

وبسایت آکادمی رادیب، یک پلتفرم برای فروش دوره ها و آموزش های شماست آن هم با کمترین کارمزد، و تبلیغات متداوم روی دوره های آنلاین شما. الان که این مقاله ثبت می شود، آکادمی رادیب بیش از 1040 فروش موفق برای مدرسان و تولید کنندگان محتوا انجام داده است ان هم فقط طی 2 سال. پس این فرصت طلایی در اختیار شماست تا شما هم از آکادمی کسب درآمد کنید.  برای ثبت نام رایگان فقط کافی ست روی این لینک کلیک کنید.

برای ثبت نام و شروع کسب درآمد در آکادمی رادیب کلیک کنید

حالا بدون هیچ مقدمه ای، در اینجا به سراغ، بهترین وب سایت های مستقل فریلنسرینگ در سال 2024 می رویم! به خواندن این مطب ادامه دهید! هر کدام از موارد زیر را کامل توضیح خواهیم داد.


1. Behance
2. Upwork
3. Fiverr
4. Freelancer.com
5. TopTal
6. DesignHill
7. LinkedIn
8. Guru
9. Hubstaff Talent
10. Writer Access
11. SimplyHired
12. Dribble
13. Flexjobs
14. PeoplePerHour
15. SolidGigs
16. TaskRabbit
17. 99Designs
18. Nexxt
19. Bark
20. Twine

 

1. Behance

وبسایت برای فریلنسر ها Behance

تاسیس در: 6 نوامبر 2005

متعلق به: Adobe

مخصوص فریلنسرهای: عکاسی، طراحی گرافیک، توسعه وب

جوانب مثبت:

  • عضویت رایگان است و فرصت های بسیار زیادی دارد
  • به شما امکان می دهد یک شبکه خوب با هنرمندان و کارفرمایان بالقوه ایجاد کنید

معایب:

  • به شدت رقابتی
  • همه مشاغل فرصت های شغلی آزاد نیستند

Behance یک پلت فرم فریلنسینگ آنلاین شناخته شده برای همه طراحان خلاق است. اگر گرافیست، طراح وب، انیماتور یا هر چیزی که به زمینه طراحی مرتبط است هستید، به شما این امکان را می دهد تا کار خود را به نمایش بگذارید. Behance یکی از بهترین وب سایت های فریلنسری است که در آن می توانید با مشتریانی که از کار شما خوششان می آید و مایل به پرداخت هزینه های خوبی برای آن هستند ارتباط برقرار کنید.

این اساسا یک سایت شبکه ای است و منطق آن بسیار ساده است! هر چه تعداد پست ها یا پروفایل های بیشتری را دنبال کنید، پست های بیشتری در فید شما نمایش داده می شود.

علاوه بر این، Behance یک لیست شغلی نیز ارائه می دهد. هر یک از فریلنسرهای آنلاین با توجه به مهارت های خود یک توصیه شغلی شخصی دریافت می کنند. به طور خلاصه، اگر دیدگاه خلاقانه ای برای کسب برتری و کسب درآمد خوب دارید، Behance بهترین سایت برای کار آزاد است!

 

2. Upwork

وبسایت مخصوص فریلنسر ها UpWork

تاسیس در: دسامبر 2013

متعلق به: Berrudh Sheth، Srini Anumolu

برای فریلنسرهای: توسعه و فناوری اطلاعات، طراحی و خلاقیت، خدمات نوشتن

جوانب مثبت:

  • رایگان برای پیوستن
  • دارای مشتریان بسیار مشهور و پرداخت خوبی است
  • دسترسی به پشتیبانی 24/7

معایب:

  • هزینه خدمات بالا
  • فرآیند استخدام طولانی مدت

Upwork یک پلت فرم فریلنسینگ پیشرو است که طیف گسترده ای از فرصت های شغلی را برای مشاغل و آژانس ها در سراسر جهان ایجاد می کند. این پلتفرم فریلنسینگ آنلاین برتر روزانه چندین آگهی شغلی در بخش ها و علایق مختلف دارد.

در Upwork می توانید مشاغلی در زمینه توسعه وب، طراحی گرافیک، نویسندگی آزاد، فروش و بازاریابی و موارد دیگر پیدا کنید. این عالی است! Upwork بهترین سایت فریلنسری است که درهای فرصت ها را برای هر شغلی باز کرده است.

برای شروع با Upwork، با ایجاد یک پروفایل شروع کنید. تمام جزئیات مربوط به خود، تخصص و تجربه کاری خود را وارد کنید.

فرآیند به این صورت است که وقتی برای مشاغل یا پروژه‌ها پیشنهاد می‌کنید، پروفایل شما توسط مشتریان اسکن می‌شود. Upwork کار را آسان و مقرون به صرفه می کند و از نرخ های پایین کارمزد برخوردار است. اگر مشتاق کار با مشتریان هستید و حرفه خود را به افق‌های جدیدی می‌برید، Upwork اینطور است!

3. Fiverr

وبسایت برای فریلنسر ها Fiverr

تاسیس در: 2010

متعلق به: میکا کافمن

مخصوص فریلنسر : دیجیتال مارکتینگ، طراحی گرافیک، توسعه وب، خدمات هوش مصنوعی

جوانب مثبت:

  • فرصت های شبکه سازی
  • بزرگترین بازار آزاد دنیا

معایب:

  • فریلنسرها باید منتظر پرداخت ها باشند
  • هزینه های زیادی را در کمیسیون دریافت می کند

Fiverr یکی از معروف ترین وب سایت ها برای کار آنلاین است. برای اینکه فریلنسر Fiverr شوید و خدمات را لیست کنید، نیازی به پرداخت حتی یک دلار ندارید.

تا زمانی که با خریداران کار می کنید، این پلتفرم فریلنسری 20 درصد کارمزد از کارهای شما بر می دارد. به علاوه، روش‌های پرداخت امنی مانند Paypal، Payoneer، کارت درآمد Fiverr، واریز مستقیم و غیره وجود دارد.

با توجه به قیمت ها، طرح اولیه خدمات Fiverr از 5 دلار شروع می شود. مردم به معنای واقعی کلمه هر چیزی را در Fiverr می فروشند، از طراحی لوگو، توسعه وب سایت گرفته تا صداگذاری. می خواهید یکی از آنها باشید! همین حالا خیلی ساده به Fiverr بپیوندید!

 

4. Freelancer.com

وبسایت برای فریلنسر ها Freelancer.com

سال تاسیس: 2009

متعلق به: Mat Barrie

دسته بندی فریلنسر: ورود داده، نوشتن، بازاریابی دیجیتال

جوانب مثبت:

  • هر شغلی که بتوانید به آن فکر کنید
  • به شما امکان می دهد زمانی که 100% راضی هستید پرداخت کنید

معایب:

  • می تواند با مشتریان جعلی روبرو شود
  • رابط کاربری پیچیده است

Freelancer.com یکی از بزرگترین و بهترین سایت ها برای فریلنسری است. دقیقا شبیه به این است، جایی که شرکت ها و متخصصان دور هم جمع می شوند و در پروژه ها با هم همکاری می کنند. بیش از 22 میلیون شغل آزاد با بیش از 66 میلیون کاربر ثبت نام شده وجود دارد. بله، این تعداد به خوبی مشخص می کند که این وبسایت چقدر بزرگ و پر کاربرد است.

همیشه اعداد گویای همه چیز هستند! خب، چه یک طراح وب‌سایت باشید، یا طراحی گرافیک انجام می دهید، کار شما در زمینه توسعه، فتوشاپ یا هر چیز دیگری باشد، می‌توانید بسیاری از کسب‌وکارهای علاقه‌مند به مهارت خود را در این وبسایت پیدا کنید.

با توجه به هزینه ها ، Freelance فوق العاده شگفت انگیز است. برای یک پروژه با قیمت 100 دلار فقط 3٪ یا 3 دلار ثابت دریافت می کند. به طور کلی، Freelancer یک پلت فرم فریلنسینگ آنلاین قابل اعتماد برای جستجوی شغل با توجه به طیف گسترده ای از فرصت های شغلی است که در دنیای وب وجود دارد.

 

5. TopTal

وبسایت برای فریلنسر ها TopTal

تاسیس در: 2010

متعلق به: تاسو دو وال

مخصوص فریلنسر : صورتحساب و پرداخت رایگان، توسعه دهندگان نرم افزار، مدیران پروژه

جوانب مثبت:

  • پست های شغلی ممتاز
  • بستری برای استعدادهای درجه یک

معایب:

  • TopTal گران تر است
  • فریلنسرهای خلاق زیادی ندارد

TopTal یکی دیگر از بهترین وب‌سایت‌های فریلنسری است که در بین بازارهای فریلنسری متمایز است. این وبسایت دارای 3٪ از فریلنسرهای موجود در سراسر جهان است.

نکته شگفت انگیز این است که شما می توانید به خوبی با مشتریان معتبری مانند Airbnb، Shopify و ... همکاری کنید. این پلتفرم اساساً به توسعه دهندگان نرم افزار آزاد، طراحان و مدیران پروژه سرویس می دهد.

برای اینکه بخشی از TopTal باشید، باید یک سری ارزیابی ها انجام شود. این موارد شامل ارزیابی زبان و شخصیت، نمایش زنده و یک پروژه است. هنگامی که شروع به کار کردید، حفظ استانداردهای کاری با کیفیت بسیار مهم است، زیرا پلتفرم فریلنسینگ آنلاین ممکن است شما را به دلیل عملکرد ضعیف حذف کند. پس این وبسایت کمی نسبت به مواردی که قبل تر گفته شد، سختگیری بیشتری دارد. Toptal یک سرویس متعهد برای پیگیری زمان و صورتحساب به نام TopTracker دارد. این سرویس مجموع قیمت ارائه شده و دریافتی از طریق Paypal، Payoneer و غیره را به فریلنسرها ارائه می دهد.

 

6. DesignHill

وبسایت مخصوص فریلنسر ها DesignHill

تاسیس در: 2014

متعلق به: راهول آگاروال و وارون آگاروال

مخصوص فریلنسر : عکاسی، طراحی گرافیک، توسعه وب

جوانب مثبت:

  • به شما امکان می دهد فروشگاه آنلاین رایگان ایجاد کنید
  • دارای سیستم پشتیبانی چت

معایب:

  • فقط برای طراحان
  • مهلت هفت روزه برای مشتریان برای تغییر طرح های لوگو دارد. این می تواند منجر به کار اضافی مشتریان شود.

 

طراحی قلب و روح هر کسب و کاری است! DesignHill اساسا یک وب سایت خلاقانه است که در آن کسب و کارها طرح های جذاب را از هنرمندان و طراحان حرفه ای تهیه می کنند.

مشاغل طراحی شامل لوگو، وب سایت و بروشور می باشد. هنگامی که در DesignHill ثبت نام می کنید، دروازه ای را برای طیف بسیار خوبی از مشاغل طراحی و حتی مسابقات شگفت انگیز به روی شما باز می کند.

از این بهتر هم می شود؟ بهترین راه برای نمایش آثار هنری و ایجاد ارتباط قوی با مشتریان.

این یک وبسایت خوب است، و به طراحان مستقل راهکار خوبی ارائه می دهد تا کار خود را به نمایش بگذارند و از طریق یک پلت فرم فریلنسینگ آنلاین پول از هنر خود کسب کنند.

 

7. LinkedIn

وبسایت برای فریلنسر ها Linkedin

سال تاسیس: 2002

متعلق به: رید هافمن، ژان لوک ویلانت

مخصوص فریلنسر: طراحی گرافیک، محتوا نویسی

جوانب مثبت:

  • یک شبکه با حرفه ای ها در سراسر جهان بسازید
  • به شما امکان می دهد اخبار و روندهای فعلی صنعت را زیر نظر داشته باشید

معایب:

  • نیاز به صرف زمان بالا

پلت فرم شماره 1 برای یافتن شغل و ارتباط با سایر متخصصان. امروزه لینکدین به عنوان یک شبکه اجتماعی جامع برای حرفه ای ها در نظر گرفته می شود. اما آیا می‌دانستید که حتی مکانی عالی برای فریلنسرها برای یافتن فرصت‌های جدید است؟

مطمئنا! همین طور است، شما می توانید این وب سایت را برای کار آزاد آنلاین به سادگی با تایپ کلمه کلیدی مورد نظرتان در نوار جستجو به استفاده بگیرید. شروع کار با لینکدین کار سختی نیست. شما فقط باید یک پروفایل ایجاد کنید، از جمله مهارت ها، تجربه و سابقه تحصیلی خود و ....

با ساخت حساب کاربری، فرصت های جدید شغلی برای شما فراهم خواهد شد! فرض کنید شما یک نویسنده فریلنسر هستید، می‌توانید یک نوشته در لینکدین ارسال کنید و در معرض دید خوبی قرار بگیرید. مشتریان بالقوه نیز می توانند شما را در آنجا پیدا کنند!

و به لطف پست‌های شغلی لینکدین، این سایت یکی از معتبرترین سایت‌ها برای مشاغل آنلاین است، چه به دنبال مشاغل از راه دور، چه فرصت های پاره وقت یا کار آزاد تمام وقت باشید. دلیلی وجود دارد که لینکدین یکی از بهترین سایت های شغلی است: آنها همیشه آنچه را که جویندگان کار به دنبال آن هستند ارائه می دهند.

 

8. Guru

وبسایت برای فریلنسر ها Guru

تاسیس در: 1998

متعلق به: ایندر گوگلانی، جیمز ساولت

دسته فریلنسر: برنامه نویسی، بازاریابی و مدیریت، طراحی و هنر

جوانب مثبت:

  • یک فهرست شغلی سفارشی ایجاد کنید
  • عضویت رایگان

معایب:

  • احتمال وجود مشتریان جعلی

Guru تنها بهترین پلتفرم فریلنسر نیست، بلکه بزرگترین بازار در وب است که دارای دو میلیون فریلنسر است. شما آزادی پیدا کردن متخصصین در هر زمینه را دارید. شرکت ها می توانند به راحتی افراد حرفه ای مانند طراحان گرافیک، برنامه نویسان و مدیران محصول را استخدام کنند.

این، یکی از بهترین وب سایت های فریلنسری، مرور لیست های شغلی و ارسال پیشنهاد به مشتریان را آسان می کند. فقط با ثبت نام و ایجاد نمایه فریلنسر شروع کنید. این سیستم بر اساس مجموعه مهارت و تجربه کاری شما توصیه های شغلی را ارائه می دهد.

 

9. Hubstaff Talent

وبسایت برای فریلنسر ها Hubstaff

تاسیس در: دسامبر 2012

متعلق به: دیو نووگت، جرد براون

دسته فریلنسر : توسعه، طراحی، محتوا، مدیریت

جوانب مثبت:

  • بیش از 50 شغل تمام وقت از راه دور هر هفته اضافه می شود
  • شغل های فریلنسری با قیمت ثابت

معایب:

  • اکثر مشاغل با دستمزد کم هستند که از 2 دلار در ماه شروع می شود.

Hubstaff Talent چیزی است که کاملاً شناخته شده است. در حال حاضر نماینده ی 18 کشور است و به بیش از 34000 مشتری خدمات ارائه می دهد. ثبت نام در این وب سایت مستقل آنلاین کاملا رایگان است.

بهترین نکته این است که طیف وسیعی از دسته بندی ها را شامل می شود، از جمله توسعه وب، طراحی، پشتیبانی مشتری، مدیریت و غیره. این به فریلنسرها با مجموعه مهارت‌ها و تسلط متفاوت اجازه می‌دهد فرصت‌های مرتبط را پیدا کنند. هیچ تغییر در مبالغ یا کسر کمیسیونی در درآمد فریلنسرها وجود ندارد. به این معنی که فریلنسرها می توانند کل مبلغ کار انجام شده را نزد خود نگه دارند.

به طور خلاصه، Hubstaff Talent بستری را برای یافتن فرصت های کاری از راه دور و ارتباط با مشتریان در سراسر جهان ارائه می دهد.

 

10. Writer Access

وبسایت برای فریلنسر ها Write Access

سال تاسیس: 2008

متعلق به: بایرون وایت

دسته بندی فریلنسر: طراحان، کپی رایترها، ویراستاران

جوانب مثبت:

  • مقرون به صرفه است و دارای مشتریان بسیار مشهور است و به خوبی پرداخت می کند
  • روش های مختلف پرداخت

معایب:

  • تمرکز فقط بر روی خدمات تولید محتوا است

آیا اشتیاق به نوشتن و نویسندگی دارید؟ این عالی است! Writer Access بهترین وب سایت مستقل با مجموعه ای از مترجمان، ویراستاران آزاد، نویسندگان و استراتژیست های محتوا است. فریلنسرها بر اساس میزان تحقیق مورد نیاز و بزرگی پروژه، دستمزد خوبی دریافت می کنند.

WriterAccess به فریلنسرها این امکان را می دهد که پروفایل های استعداد را با نمونه کارها برای مشتریان بالقوه ارسال کنند. این به خریداران اجازه می دهد تا افراد حرفه ای را به دقت ارزیابی کنند و تعیین کنند که آیا آنها برای پروژه های خود مناسب هستند یا خیر!

محتوا پادشاه است، و همچنین پلتفرم Writer Access برای همه استادان محتواست!

 

ثبت امتیاز برای این مطلب

احساست رو با بقیه تقسیم کن و امتیاز بده
( 4 امتیاز , میانگین امتیازات 5 از 5 میباشد )
نحوه ساخت فروشگاه با وردپرس

کسانی که این مقاله را خوانده اند مقالات زیر را هم دنبال کرده اند



 ورژن سیستم
  • سایت اصلی رادیب
  • آکادمی آموزش آنلاین رادیب
  • فایل مارکت رادیب
تازه ترین و محبوب ترین مقالات را از طریق شبکه های اجتماعی مجله رادیب دنبال کنید