سایبان خورشیدی بیل گیس بر روی زمین

سایبان خورشیدی بیل گیس بر روی زمین

سلام خدمت همه همراهان عزیز مجله رادیب، حفاظت از زمین یکی از دغدغه های همیشگی بیل گیتس بوده و هست، اخیرا بیل گیتس پشتیبانی مالی از طرحی عجیب را بر عهده گرفته که هدف آن حفاظت از زمین است. محققان هاروارد این طرح را ارائه کرده‌اند. آنها معتقدند ناوگانی از هواپیمایی خاص با انتشار ذرات مواد شیمیایی را در ارتفاع ۱۲ مایلی زمین می توانند دمای سیاره خاکی و تاثیر تغییرات آب و هوایی را کاهش دهند طبق این طرح، غبار مواد شیمیایی نوعی سایبان خورشیدی به وجود می آورد که بعضی از اشعه های نور خورشید را منعکس می کند.
 برنامه‌ریزی‌ها برای این طرح پیشرفته و آزمایش های اولیه آن چند ماه قبل آغاز شده است. آزمایش اصلی طرح به نام SCoPEx با هزینه سه میلیون دلار انجام می‌شود. در این آزمایش با استفاده از بالن ها حدود ۲ کیلوگرم غبار کربنات کلسیم را در بالای صحرای نیومکزیکو به ارتفاع ۱۲ مایلی می‌برند و منتشر می کند.

سایبان خورشیدی بیل گیس بر روی زمین

 

 اگر این آزمایش موفقیت آمیز باشد محققان انتشار را به وسیله هواپیما را آزمایش می‌کنند. پژوهشگران معتقدند هواپیمایی که در ارتفاع ۱۲ مایلی پرواز می کنند می‌توانند طی ۱۵ سال ۶۰۰ هزار ماموریت را انجام دهند. البته در حال حاضر هیچ هواپیمایی قادر به انجام این کار نیست و برای این منظور باید هواپیمای خاصی طراحی شود. محققان هاروارد ادعا می کنند این طرح در سال جاری اجرا شود هزینه آنها سالانه 3/5 میلیون دلار خواهد بود.

 

سایبان خورشیدی بیل گیس

 

همچنین هزینه سالانه اجرای طرح نیز۲/۲۵ میلیارد دلار تخمین زده شده است به گفته آنها اکنون تعداد زیادی از کشورها مهارت و منابع مالی لازم برای اجرای طرح را دارند. با وجود این بیم آن می‌رود که اجرای طرح واکنش های زنجیره ای فاجعه باری را ایجاد کند که آب و هوا را تغییر دهد . خشکسالی و طوفان‌های جدی را در پی داشته باشد به این ترتیب باعث مرگ میلیون ها انسان در سراسر جهان شود.

منبع: مجله رادیب

ثبت امتیاز برای این مطلب

احساست رو با بقیه تقسیم کن و امتیاز بده
( 5 امتیاز , میانگین امتیازات 5 از 5 میباشد )
تامین برق یک هتل با فناوری V2L هیوندای

کسانی که این مقاله را خوانده اند مقالات زیر را هم دنبال کرده اند



 ورژن سیستم
  • سایت اصلی رادیب
  • آکادمی آموزش آنلاین رادیب
  • فایل مارکت رادیب
تازه ترین و محبوب ترین مقالات را از طریق شبکه های اجتماعی مجله رادیب دنبال کنید