نحوه نمایش سایت در نتایج جستجوی گوگل + ابزار

نحوه نمایش سایت در نتایج جستجوی گوگل + ابزار

حتما در نتایج جستجوی گوگل زمانی که اقدام به جستجو می کنید سایت های زیادی را مشاهده می کنید. برخی از این سایت ها دارای عنوان های طولانی و برخی کوتاه هستند , برخی توضیحات بیشتری دارند ولی برخی دیگر دارای توضیحات بسیار کمی هستند, داستان چیه ؟ اگر قصد دارید مطالب وب سایت شما در نتایج گوگل به طور کامل نمایش داده بشه تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.

مشاهده نحوه نمایش سایت در گوگل

مطالب زیادی در زمینه سئو و بهینه سازی عنوان و توضیحات مطالب سایت وجود دارد , ولی فکر نمیکنم در هیچ جای وب ایران به موضوعی که در این مقاله بهش اشاره می کنیم اشاره کرده باشن. موضوع این هستش که چرا برخی نتایج در گوگل شامل عنوان و توضیحات زیادی هستند ولی برخی خیلی کم , یا زمانی که عنوان و توضیحاتشون زیاد هست گوگل بخشی از کلمات رو حذف می کنه.

مقاله مرتبط چگونه صفحه اول گوگل بیاییم را هم مطالعه کنید

برای درک کاملتر این موضوع به تصویر زیر نگاه کنید

نحوه نمایش سایت در گوگل

همان طور که مشاهده می کنید یک جستجوی یکسان در گوگل مربوط به چند سال پیش و امسال انجام شده. تفاوت این دو نتیجه کاملا مشخص می باشد. در جستجوی قدیمی گوگل طول عنوان و توضیحات نتایج را کمتر در نظر گرفته بود که تعداد کاراکترهای و کلمات نمایش داده شده در گوگل کمی بیشتر شده است.

اگر در سایت های تخصصی سئو ایران هم دنبال طول عنوان و توضیحات مطالب در گوگل باشید , فقط و فقط گفته شده طول عنوان مطالب 65 کاراکتر و طول توضیحات 165 کاراکتر باشد. و این حرفی است که مربوط به خیلی وقت پیش می باشد. اکنون شما می توانید تا 70 کاراکتر عنوان (با فضاهای خالی) و تا 300 کاراکتر توضیحات برای مطالب خود جهت نمایش در نتایج گوگل در نظر بگیرید.

اما یک حرف جالب تر , اگر بخواهیم اصلا درباره تعداد کاراکترهای نمایش داده شده در نتایج گوگل حرف نزنیم. یک مورد جالب این می باشد که مقدار عرضی که گوگل برای نمایش عنوان در نظر گرفته است 600 پیکسل می باشد. یعنی شما می توانید کلمات کلیدی خود را به صورت حرفه ای تا 600 پیکسل در نظر بگیرید تا در نتایج گوگل بخشی از عنوان مطلالب سایت شما توسط گوگل حذف نشود.

در گذشته طول توضیحات سایت در نتایج گوگل 165 کاراکتر بود , که اکنون هم بیشتر مواقع همین تعداد در جستوجوی گوگل مشاهده می شود. اما گوگل اعلام کرده است که تا 300 کلمه را می تواند در توضیحات نتایج جستوجو نمایش دهد. و این تعداد زیادی زمانی نمایش داده خواهد شد که گوگل نتایج مرتبط با موضوع سرچ شده را شناسایی کرده و بخواهد توضیحات بیشتری به کاربران قبل از کلیک روی نتایج نمایش دهد.

اما موضوع آموزش ما اصلا این نبود , ما میخواهیم بدانیم که چرا برخی نتایج با وجود طولانی بودن عنوان و توضیحات توسط گوگل بخشی از آنها حذف نمی شود ؟!

همان طور که در بالا اشاره شد طول عنوان تا 70 کاراکتر و مقدار عرض تا 600 پیکسل عنوان سایت شما را شامل می شود. حال اگر شما عنوان یک مطالب را مثلا 75 کاراکتر قرار دهید گوگل بخشی از عنوان شما را حداقل تا 65 کاراکتر حذف می کند. یعنی 10 کاراکتر شما حذف خواهد شد. اما اگر دقیقا 70 کاراکتر بنویسید تمام عنوان سایت شما در گوگل نمایش داده می شود. 

پس باید طول عنوان مطالب شما دقیق نوشته شود , موضوع توضیحات هم همین است. 

درست است که گوگل اکثر مواقع 165 کاراکتر برای توضیحات نمایش میدهد اما شما میتوانید تا 300 کاراکتر برای توضیحات سایت خود در نتایج گوگل در نظر بگیرید. چرا که گوگل بستگی به کلمه کلیدی جستوجو شده توسط کاربران مقدار توضیحلت را کم و زیاد میکند و شما شانس بیشتری برای نمایش توضیحات بیشتر خواهید داشت.

تنظیم طول عنوان و توضیحات مطلب

برخی سایت ها اصلا عنوان و توضیحات را تنظیم نمی کنند و به صورت پیش فرض همان عنوان مطلب به عنوان title مطالب در گوگل نمایش داده می شود و توضیحات هم به صورت پیش فرض توسط گوگل بخشی از مطلب انتخاب می شود. در این صورت اگر عنوان نوشته شده برای عنوان اصلی سایت یا مطالب به همان تعداد که گفته شده نمایش داده می شود. توضیحات هم که انتخاب نشده به دلخواه گوگل بستگی به کلمات جستوجو شده متغیر خواهد بود.

پیشنمایش عنوان و توضیحات سایت در گوگل

اما برخی سایت ها بخشی را برای سفارشی سازی عنوان و توضیحات سایت در نظر گرفته اند که تمایل دارند این بخش ها را به صورت سفارشی سازی شده در نتایج گوگل نمایش دهند. مثلا سایت های وردپرسی اکثر از افزونه سئو yoast استفاده می کنند یا از افزونه all in one seo pack بهره میبرند. این افزونه های وردپرس در زیر ویرایشگر وردپرس بخشی را برای سفارشی سازی عنوان و توضیحات سئو مطلب در نظر گرفته اند که مدیران سایت ها می توانند این موارد را به طور کامل سفارشی سازی کنند. شما می توانید با این ابزارها به راحتی طول عنوان و توضیحات را به دلخواه خود وارد کرده و مدیریت کنید.

پیشنهاد یادگیری حرفه ای : دوره آموزش افزونه yoast seo

پیشنهاد یادگیری حرفه ای : دوره آموزش افزونه all in one seo pack

سئو و بهینه سازی عنوان و توضیحات سایت و مطالب داستان خاص خودش را دارد , که ما سعی می کنیم در مقالات جداگانه ای به طور مفصل درباره آن حرف بزنیم. در صورتی که تمایل دارید سئو را به صورت حرفه ای و کامل یاد بگیرید می توانید دوره فیلم آموزش سئو سایت را مشاهده کنید که یکی از بهترین دروه های بخش آموزش سئو می باشد.

معرفی ابزار پیشنمایش نحوه نمایش سایت در گوگل

حال که اطلاعاتی درباره عنوان و توضیحات متوجه شدید, در این بخش یک ابزار کاربردی به شما معرفی می کنیم که با استفاده از اون می توانید نحوه نمایش سایت در گوگل را ببینید. برای مشاهده این بزار روی دکمه زیر کلیک کنید

ابزار title & description serp preview

در این صفحه که بعد از کلیک روی دکمه بالا مشاهده می کنید , شما می توانید عنوان و توضیحات مربوط به سایت خود را وارد کرده و نحوه نمایش سایت در گوگل را ببینید. این ابزار بر اساس آخرین تغییرات موتور جستوجوی گوگل طراحی شده است. شما قبل از انتشار مطالب سایت خود می توانید پیشنمایشی از نحوه نمایش عنوان و توضیحات مطالب خود را به صورت کامل با این ابزار کاربردی بررسی کنید.

Google's Title and Meta Descriptions Length

Title Tag: Google shows up to 70 characters (including spaces) of a page's title in its search results.

Description Tag: Google shows up to 300 characters (including spaces) of a page's title in its search results.

How to display the site in Google's search results is one of the most important issues in attracting users to the site. With SEO and optimizing the title and description of the site you can have a lot of impact on attracting visitors to your site.
In the past, Google's search engine had a title tag of 65 characters and a tag description of 165 characters. But the title and description lengths are slightly longer. According to the latest changes and Google standards, you can write as many as 70 characters and write 300 characters. Note, however, that these numbers also include SPACE Spaces.

منبع: مجله رادیب

ثبت امتیاز برای این مطلب

احساست رو با بقیه تقسیم کن و امتیاز بده
( 8 امتیاز , میانگین امتیازات 4.5 از 5 میباشد )
پایتون بهترین ابزار کلان داده ( بیگ دیتا )

کسانی که این مقاله را خوانده اند مقالات زیر را هم دنبال کرده اند



 ورژن سیستم
  • سایت اصلی رادیب
  • آکادمی آموزش آنلاین رادیب
  • فایل مارکت رادیب
تازه ترین و محبوب ترین مقالات را از طریق شبکه های اجتماعی مجله رادیب دنبال کنید